Biztosítéktábla csere


Biztosítéktába másnéven lakáselosztó a lakás kiemelkedően fontos berendezése mivel innen indul a lakásban lévő összes fogyasztó (Mosógép, lámpakapcsoló, konnektor, kapcsoló, sütő stb.) vezetéke.

A lakásban található vezetékek és berendezések túláram elleni védelmét látják el a lakáselosztóban (biztosítéktábla) lévő kismegszakítók.

 

A mai fogyasztói igényeknek köszönhetően mivel sokkal több az elektronikai eszköz az otthonunkban megnövekedett a lakásunk áramfelvétele amely nagyfokban terheli a régi biztosítékokat.

 

A biztosítéktába csere alkalmával kizárólag jó minőségű, elismert gyártók termékeit használjuk a biztonságos és hosszútávú működés érdekében!

 

Keressen minket bizalommal, Budapest minden kerületéből illetve egész Pest megyéből!

 

A biztosítéktáblában van a sokak által Fi-Reléként ismert, áramvédő-kapcsoló amely a lakásban élők életét hivatott védeni!

Az áramvédő-kapcsoló kötelező berendezés a biztosítéktáblában!

 

A lakás biztosítéktáblájának cseréje körülbelül 2 órát vesz igénybe. Ez idő alatt az ingatlanban nincs áram!

 

Miért fontos a biztosítéktába cseréje?

Azért fontos a biztosítéktába időszakos vizsgálata vagy annak cseréje mert a benne található eszközök: kismegszakítók (vagy olvadóbiztosítékok) idővel elhasználódnak (öregednek) így az már nem látja el megfelelően a feladatát. Sűrűbben leoldanak, leoldás után azonnal leold és vissza nem lehet kapcsolni, legrosszabb esetben nem védi meg a falakban lévő vezetékeket és ennek következtében előfordulhat akár lakástűz is.

 

Az elosztóban található berendezések kötéseinek meghibásodása (oxidálódása, kilazulása. stb.) könnyen tönkre teheti a lakásban található elektromos berendezéseket is.

 

Cserélné ingatlana biztosítéktábláját? Keressen minket bizalommal!

 

Telefonszám: +36301389254

Email: info@elektravill.hu

 

 


A panellakásokat 40-50 évvel ezelőtt épültek így kivétel nélkül azok aluminium vezetékekkel vannak szerelve.
Tudni kell, hogy ebben az időben a fogyasztói igények is sokkal kisebbek voltak.
A mai, mondern igényeket ezek a rendszerek nem elégítik ki.

Tovább

Használt lakás vásárlása esetén nem ritka az olyan lakás aminek “érintetlen” az elektromos hálózata. Amin még nem történt felújítás.
Ezekben a lakásokban még alumínium vezetékeket használtak. Tudni kell, hogy ebben az időben a fogyasztói igények is sokkal kisebbek voltak.

Tovább


Keressen minket bizalommal a legkisebb villanyszerelési feladatokkal is egész nyugodtan!
Hibakeresés? Az ElektraVill csapata igyekszik a legrövidebb idő alatt megoldani az Ön villamos problémáit!

TovábbHasznált lakás vásárlása esetén nem ritka az olyan lakás aminek “érintetlen” az elektromos hálózata. Amin még nem történt felújítás.
Ezekben a lakásokban még alumínium vezetékeket használtak. Tudni kell, hogy ebben az időben a fogyasztói igények is sokkal kisebbek voltak.

Tovább

Cégünk vállalja villanytűzhelyek, elektromos sütők, elektromos főzőlapok beüzemelését!

Tovább

A biztosíték tábla kötelező készüléke a Fi-relé! Ez a berendezés védi meg a lakásban lakók életét, ha netán valaki feszültség alatt lévő vezetékhez ér.

Tovább