Villanyszerelő cég Budapesten.

Korszerűen, biztonságosan.

Házak, lakások, panellakások és épületek villanyszerelése és
korszerűsítése Budapesten és Pest megyében 5 év garanciával.

Több mint 100+ otthonban végeztünk biztonságos villanyszerelési munkálatokat.

Villanyszerelő cég Budapesten.

Korszerűen, biztonságosan.

Házak, lakások, panellakások és épületek villanyszerelése és
korszerűsítése Budapesten és Pest megyében 5 év garanciával.

Több mint 100+ otthonban végeztünk biztonságos villanyszerelési munkálatokat.

5 év garanciával

Az Ön nyugalmát és elégedettségét szem előtt tartva biztosítjuk a stabil, zavartalan működést az általunk felújított villamos hálózatban. Az 5 év garancia szavatolja a végzett munka minőségét és az anyagok gyártói jótállását.

Első a biztonság

Villanyszerelő cégünk az összes vonatkozó villamos biztonsági és építési szabványt figyelembe veszi, hogy az új hálózat teljes mértékben megfeleljen a jogi előírásoknak, a biztonsági követelményeknek és igényeinek.

Korszerű anyagokkal

A legjobb minőségű anyagok felhasználásával biztosítjuk, hogy felújított villamos hálózata hosszú távon biztonságos és energiahatékony legyen. A tartós anyagok garantálják hálózata hosszú élettartamát és optimális működését.

Villanyszerelő szolgáltatások

Otthonok villamoshálózatainak kialakítása
Biztosítéktáblák cseréje, átalakítása
Túlfeszültség elleni védelem beépítése
Tűzhelyek, sütők, főzőlapok bekötése
Kapcsolók, dugaljak és lámpák cseréje
Bojler, vízmelegítő bekötése

Elavult rendszer helyett szabvány szerinti biztonságos épület.

A régi villamos hálózatok és eszközök gyakran elavultak, veszélyesek és nem felelnek meg a mai biztonsági előírásoknak. Csapatunk tapasztalt villanyszerelő szakemberekkel a legújabb szabványok szerint hajtja végre a módosításokat hálózatán.

 • Ingyenes kiszállással és helyszíni felméréssel Budapesten
 • Innovatív és fejlett anyagokkal kivitelezve
 • Minden esetben számlaképesen és megfelelően dokumentálva
 • Felmérés után 1 napon belül árajánlatot biztosítunk
Biztonságos villanyszerelés
Villanyszerelő

Villanyszerelőink minden igényét megtudják valósítani.

Legyen szó otthoni, lakásbeli vagy üzleti hálózatról, tapasztalt villanyszerelő csapatunk gondoskodik arról, hogy az új rendszer tökéletesen illeszkedjen az Ön követelményeihez. A tervezéstől a telepítésig, utólagos támogatással is.
 • Teljes villanyhálózat megtervezése és Hálózatbővítés
 • Vezetékek és csatlakozók telepítése
 • Villamos rendszer teljes kialakítása
 • Világítási rendszerek kiépítése
 • Biztosítéktáblák beépítése, cseréje
 • Konnektorok, dugaljak, elektromos készülékek (sütő, főzőlap, tűzhely, egyéb) csatlakoztatása és cseréje
 • Biztonsági és védőberendezések telepítése
 • Vízmelegítők (bojler) beépítése, bekötése

Hogyan történik a kivitelezés

1. Lépés: Időpont egyeztetés

Az alábbi telefonszámon hívásban vagy az űrlap segítségével felveheti velünk a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztethessünk az Ingyenes helyszíni felmérésre. (A kedvezmény Budapesten érvényes) +36-30/138-9254

2. Lépés: Felmérés, árajánlat

A megbeszélt időpontban villanyszerelő szakemberünk felkeresi ingatlanát, hogy szemrevételezze a villamos rendszert és felmérje igényeit. A felmérés után 1-2 munkanapon belül megküldjük az átalakítás költségét tartalmazó ajánlatot.

3. Lépés: Tervezés, kivitelezés

Az ajánlatot elfogadva cégünk megkezdi a villanyszerelési tervek kidolgozását. Ha Ön jóváhagyja a terveket, csapatunk nekilát a munkának. Ez magában foglalja az anyagok és eszközök beszerzését, a vezetékek és berendezések telepítését.

4. Lépés: Befejezés és átadás

A munkálatok befejezésével, teszteljük és ellenőrizzük a rendszert, hogy biztosítsuk a zavartalan működést. Ezután átadjuk Önnek a frissen felújított hálózatot, a részletes dokumentációt, továbbá 5 éves garanciát nyújtunk az új rendszerre.

Rengeteg elégedett ügyfél

Gyakran ismételt kérdések

A felújítás időtartama általában projekt-specifikus, és több tényezőtől függ, mint például a meglévő rendszer állapota, az ingatlan mérete és a tervezett változtatások. Általában a teljes hálózat felújítása néhány naptól kezdve akár heteket is igénybe vehet. Ha szeretne többet megtudni a kivitelezés idejéről, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

A költségek szintén változóak és függenek az adott projekt méretétől, a felhasznált anyagoktól és a telepítés körülményeitől. A legjobb, ha egy konkrét árajánlatot kér cégünktől az Ön egyedi igényei alapján. Ha szeretne többet megtudni árainkról, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

A garancia a végzett munkára és a felhasznált anyagokra vonatkozik. Az 5 év garancia a munkavégzés minőségét és a felújított hálózat megbízhatóságát szavatolja. A felhasznált anyagokra továbbá gyártói garancia is érvényes, melynek átlagos garancia ideje 5 év.

A felújítás során a berendezések és vezetékek cseréje, korszerűsítése vagy bővítése lehet szükséges. Ez azonban projekt-specifikus, és a meglévő rendszer állapotától és az Ön egyedi igényeitől függ. Villanyszerelő szakemberünk előszőr megvizsgálja az ingatlant és részletesen megbeszéli Önnel a szükséges változtatásokat.

A villamos hálózat felújításánál az aktuális magyar helyszíni és a nemzeti villamosbiztonsági szabványoknak megfelelően járunk el. Ez magában foglalja a megfelelő vezetékvezetési technikákat, az elektromos berendezések földelését, a védőberendezések beépítését és egyéb biztonsági előírások betartását. A kivitelezés során az előírásokról megfelelően tájékoztatjuk ügyfeleinket.

Igen, minden felújítási munka során részletes dokumentációt készítünk és biztosítjuk a hozzá tartozó számlát is. Ez garantálja a munka átláthatóságát és a biztonságot, valamint lehetővé teszi az 5 év garanciális időszak érvényesítését. Munkáink során fontos számunkra az átláthatóság és a professzionalizmus, így minden szükséges dokumentációt rendelkezésére bocsátunk.

Budapest területén Ingyenes a kiszállás, azonban Pest megyében a kiszállás költsége a távolságtól függ. Annak érdekében, hogy pontos információt kapjon a kiszállási díjjal kapcsolatban, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen tájékoztatjuk Önt a konkrét költségekről. Fontos számunkra, hogy átlátható és korrekt árakat nyújtsunk ügyfeleinknek és ezért mindig az adott helyzetre és távolságra szabott árajánlatot adunk.

Kapcsolatfelvétel

Tegye meg az első lépést a biztonságos villamos hálózathoz!

Várjuk érdeklődését az alábbi telefonszámon vagy írjon nekünk a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével. Örömmel segítünk Önnek a villanyszereléssel kapcsolatos kérdések megválaszolásában és személyre szabott igények megvalósításában.

Nemes Villszer Kft.
Elektravill villanyszerelő cég

Kapcsolatfelvételi űrlap

Vegye fel velünk a kapcsolatot kötöttségek nélkül és munkatársunk hamarosan segít kérdéseinek megválaszolásában.

Tudjuk, hogy a villamos hálózat felújítása fontos döntés, ezért törekszünk, hogy a kapcsolatfelvétel során lehetőséget teremtsünk és megismerjük igényeit és válaszoljunk minden kérdésére, amit a villanyszereléssel kapcsolatban feltehet.

✉ info@elektravill.hu

Nemes VillSzer Kft. – Elektravill 2023.