Villamos hálózat kiépítése

Korszerűen, biztonságosan.

Házak, lakások, panellakások és épületek villanyszerelése és
korszerűsítése Budapesten és Pest megyében 5 év garanciával.

Több mint 100+ otthonban végeztünk biztonságos villanyszerelési munkálatokat.

Villamos hálózat kiépítése

Korszerűen, biztonságosan.​

Házak, lakások, panellakások és épületek villanyszerelése és
korszerűsítése Budapesten és Pest megyében 5 év garanciával.

Több mint 100+ otthonban végeztünk biztonságos villanyszerelési munkálatokat.

10 év garanciával

Az Ön nyugalmát és elégedettségét szem előtt tartva biztosítjuk a stabil, zavartalan működést az általunk felújított villamos hálózatban. Az 10 év garancia szavatolja a végzett munka minőségét és az anyagok gyártói jótállását.

Első a biztonság

Villanyszerelő cégünk az összes vonatkozó villamos biztonsági és építési szabványt figyelembe veszi, hogy az új hálózat teljes mértékben megfeleljen a jogi előírásoknak, a biztonsági követelményeknek és igényeinek.

Korszerű anyagokkal

A legjobb minőségű anyagok felhasználásával biztosítjuk, hogy felújított villamos hálózata hosszú távon biztonságos és energiahatékony legyen. A tartós anyagok garantálják hálózata hosszú élettartamát és optimális működését.

Elavult rendszer helyett szabvány szerinti biztonságos épület.

A régi villamos hálózatok gyakran elavultak, veszélyesek és nem felelnek meg a mai biztonsági előírásoknak. Csapatunk tapasztalt szakemberekkel és a legújabb szabványok szerint hajtja végre a módosításokat hálózatán.

 • Innovatív és fejlett anyagokkal kivitelezve
 • Minden esetben számlaképesen és megfelelően dokumentálva
 • Felmérés után 1 napon belül árajánlatot biztosítunk
Biztonságos villanyszerelés
Villanyszerelő

Minden igényét meg tudjuk valósítani a villanyszerelésben.

Legyen szó otthoni, lakásbeli vagy üzleti hálózatról, tapasztalt csapatunk gondoskodik arról, hogy az új rendszer tökéletesen illeszkedjen az Ön követelményeihez. A tervezéstől a telepítésig, utólagos támogatással is.

 • Teljes villanyhálózat megtervezése és Hálózatbővítés
 • Régi lakások villamoshálózatának felújítása
 • Vezetékek és csatlakozók telepítése
 • Villamos rendszer teljes kialakítása
 • Világítási rendszerek kiépítése
 • Biztosítéktáblák beépítése, cseréje
 • Konnektorok, dugaljak, elektromos készülékek (sütő, főzőlap, tűzhely, egyéb) csatlakoztatása és cseréje
 • Biztonsági és védőberendezések telepítése

Hogyan történik a kivitelezés

1. Lépés: Időpont egyeztetés

Az alábbi telefonszámon hívásban vagy az űrlap segítségével felveheti velünk a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztethessünk a helyszíni felmérésre. (A kedvezmény Budapesten érvényes) +36-30/138-9254

2. Lépés: Felmérés, árajánlat

A megbeszélt időpontban villanyszerelő szakemberünk felkeresi ingatlanát, hogy szemrevételezze a villamos rendszert és felmérje igényeit. A felmérés után 1-2 munkanapon belül megküldjük az átalakítás költségét tartalmazó ajánlatot.

3. Lépés: Tervezés, kivitelezés

Az ajánlatot elfogadva cégünk megkezdi a villanyszerelési tervek kidolgozását. Ha Ön jóváhagyja a terveket, csapatunk nekilát a munkának. Ez magában foglalja az anyagok és eszközök beszerzését, a vezetékek és berendezések telepítését.

4. Lépés: Befejezés és átadás

A munkálatok befejezésével, teszteljük és ellenőrizzük a rendszert, hogy biztosítsuk a zavartalan működést. Ezután átadjuk Önnek a frissen felújított hálózatot, a részletes dokumentációt, továbbá 10 éves garanciát nyújtunk az új rendszerre.

Rengeteg elégedett ügyfél

Gyakran ismételt kérdések

A felújítás időtartama általában projekt-specifikus, és több tényezőtől függ, mint például a meglévő rendszer állapota, az ingatlan mérete és a tervezett változtatások. Általában a teljes hálózat felújítása néhány naptól kezdve akár heteket is igénybe vehet. Ha szeretne többet megtudni a kivitelezés idejéről, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

A költségek szintén változóak és függenek az adott projekt méretétől, a felhasznált anyagoktól és a telepítés körülményeitől. A legjobb, ha egy konkrét árajánlatot kér cégünktől az Ön egyedi igényei alapján. Ha szeretne többet megtudni árainkról, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

A garancia a végzett munkára és a felhasznált anyagokra vonatkozik. Az 5 év garancia a munkavégzés minőségét és a felújított hálózat megbízhatóságát szavatolja. A felhasznált anyagokra továbbá gyártói garancia is érvényes, melynek átlagos garancia ideje 5 év.

A felújítás során a berendezések és vezetékek cseréje, korszerűsítése vagy bővítése lehet szükséges. Ez azonban projekt-specifikus, és a meglévő rendszer állapotától és az Ön egyedi igényeitől függ. Villanyszerelő szakemberünk előszőr megvizsgálja az ingatlant és részletesen megbeszéli Önnel a szükséges változtatásokat.

A villamos hálózat felújításánál az aktuális magyar helyszíni és a nemzeti villamosbiztonsági szabványoknak megfelelően járunk el. Ez magában foglalja a megfelelő vezetékvezetési technikákat, az elektromos berendezések földelését, a védőberendezések beépítését és egyéb biztonsági előírások betartását. A kivitelezés során az előírásokról megfelelően tájékoztatjuk ügyfeleinket.

Igen, minden felújítási munka során részletes dokumentációt készítünk és biztosítjuk a hozzá tartozó számlát is. Ez garantálja a munka átláthatóságát és a biztonságot, valamint lehetővé teszi az 5 év garanciális időszak érvényesítését. Munkáink során fontos számunkra az átláthatóság és a professzionalizmus, így minden szükséges dokumentációt rendelkezésére bocsátunk.

Budapest területén Ingyenes a kiszállás, azonban Pest megyében a kiszállás költsége a távolságtól függ. Annak érdekében, hogy pontos információt kapjon a kiszállási díjjal kapcsolatban, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen tájékoztatjuk Önt a konkrét költségekről. Fontos számunkra, hogy átlátható és korrekt árakat nyújtsunk ügyfeleinknek és ezért mindig az adott helyzetre és távolságra szabott árajánlatot adunk.

Kapcsolatfelvétel

Tegye meg az első lépést a biztonságos villamos hálózathoz!

Várjuk érdeklődését az alábbi telefonszámon vagy írjon nekünk a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével. Örömmel segítünk Önnek a villanyszereléssel kapcsolatos kérdések megválaszolásában és személyre szabott igények megvalósításában.

Nemes Villszer Kft.
Elektravill villanyszerelő cég

Kapcsolatfelvételi űrlap

Vegye fel velünk a kapcsolatot kötöttségek nélkül és munkatársunk hamarosan segít kérdéseinek megválaszolásában.

Tudjuk, hogy a villamos hálózat felújítása fontos döntés, ezért törekszünk, hogy a kapcsolatfelvétel során lehetőséget teremtsünk és megismerjük igényeit és válaszoljunk minden kérdésére, amit a villanyszereléssel kapcsolatban feltehet.

✉ info@elektravill.hu

Nemes VillSzer Kft. – Elektravill 2023.