Indukciós és kerámialapos főzőlap garanciális bekötése.

Fontos tudni, hogy a főzőlapokat (ez lehet kerámia vagy indukciós) kizárólag villamos szakember kötheti rá a hálózatra. Ez nem csak a garancia miatt lényeges.

Indukciós és kerámialapos

főzőlap garanciális bekötése.

Fontos tudni, hogy a főzőlapokat (ez lehet kerámia vagy indukciós) kizárólag villamos szakember kötheti rá a hálózatra. Ez nem csak a garancia miatt lényeges.

Mire kell odafigyelni?

Sajnos sokszor találkozunk nem megfelelően bekötött készülékekkel. És itt a legkevesebb gondot a készülék tönkretétele okozza.  Összeolvadt kábelek, leolvadt lakáselosztó legrosszabb esetben áramütés és lakástűz is lehet egy rosszul bekötött eszköztől. 

Figyelembe kell venni, hogy a megvásárolt főzőlap milyen paraméterekkel rendelkezik. Meg kell bizonyosodnunk arról, hogy a kiépített hálózat megfelelő az új készüléknek. (Gondolunk itt a vezeték keresztmetszetre, vezetékek állapotára, biztosítékok állapotára, életvédelmi relé meglétére és annak megfelelő működésére.) 

Hitvallásunk a minőségi munkavégzés. Ehhez elengedhetetlenek a minőségi anyagok kiválasztása is. Ezáltal az elvégzett munkára 5 év garanciát vállalunk.   

Amennyiben szeretné, hogy a készülékét olyan szakember kösse be aki nem csak a garanciára figyel hanem a biztonságra, az Ön és családja épségére is akkor keressen minket bizalommal!

5 év garanciával

Az Ön nyugalmát és elégedettségét szem előtt tartva biztosítjuk a stabil, zavartalan működést az otthonában végzett villanyszerelési munkálatokra. Az 5 év garancia szavatolja a végzett munka minőségét és az anyagok gyártói jótállását.

Jó ár-érték aránnyal

Cégünk az összes vonatkozó lakás/családi ház/épület villamos biztonsági és építési szabványt figyelembe veszi, hogy otthona teljes mértékben megfeleljen a jogi előírásoknak, a biztonsági követelményeknek és az Ön igényeinek, mindezt megengedhető áron.

Korszerű anyagokkal

A legjobb minőségű anyagokat használjuk fel munkánk során és biztosítjuk, hogy az elvégzett villanyszerelési munkálatok hosszú távon is biztonságosan és energiahatékonyan működjenek. A tartós anyagok garantálják az eszközök hosszú élettartamát és optimális működését.

Korszerű, biztonságos villanyszerelés otthonában.

Csapatunk tapasztalt szakemberekkel és az aktuális szabványok betartásával hajtja végre a módosításokat a villanyszerelés során. Munkánk alapja a korszerű, minőségi és biztonságos otthoni villanyszerelés.

Villanyszerelő Kapcsolatfelvétel

Csapatunk készen áll, hogy segítse Önt az álmai otthonához vezető úton!

Várjuk érdeklődését az alábbi telefonszámon vagy írjon nekünk a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével. Örömmel segítünk Önnek a villanyszereléssel kapcsolatos kérdések megválaszolásában és személyre szabott igények megvalósításában.

Nemes Villszer Kft. villanyszerelő hívása

Kapcsolatfelvételi űrlap

Vegye fel velünk a kapcsolatot díj- és kötelezettségmentesen és munkatársunk segít kérdéseinek megválaszolásában.

Tudjuk, hogy a villanyszerelő kiválasztása Fontos döntés, ezért törekszünk, hogy a kapcsolatfelvétel során lehetőséget teremtsünk igényei megismerésére és minden kérdésének megválaszolására.

✉ info@elektravill.hu

Nemes VillSzer Kft. 2023.